6 Şubat 2014 Perşembe

 

 

RIMMEL MATCH PERFECTION

CONCEALER & HIGHLIGHTER

 

Merhaba,
yine bir ürün inceleme yazısıyla karşınızdayım.Rimmel match perfection serisinden kapatıcı&aydınlatıcı amaçlı piyasaya sunulmuş olan bu ürünü 6 aydan fazla bir süredir kullandığım için artık yorumlarımı  ayrıntısıyla sizlerle paylaşma zamanı geldi .
 
 
 
  • Genel olarak sivilce izlerimi kapatma amacaıyla günlük mayajlarımda bb kremlerimin üzerine uyguladığım bir ürün olarak,kapatıcılık görevini bana göre layığıyla yerine getirdi bu ürün.Ve bu nedenle kapatıcılık açısından  kesinlikle sınıfı geçti.
  • Göz altı kapatıcısı olarak da sırf meraktan 2-3 kez kullandım.Ürün aydınlatıcı özelliğe de sahip olduğu için gözaltlarıma güzel ve sağlıklı bir görüntü verdi.Zaten takip ettiğim birçok blogger ve vloggerın da günlük gözaltı kapatıcısı olarak bu ürünü tercih ettiklerini bilsem de,ben günlük makyajlarımda gözaltlarımda sorun olmadığı için hergün concealer uygulaması yapmıyorum.O nedenle de ,bu ürünü gözaltı kapatıcısı olarak kullandığım günler cildimde bir ağırlık,  cildimin nefes almadığını hissettim (tamamen benim psikolojimle alakalı,böyle de garip hissiyatlara sahibim :) )O nedenle gözaltlarımda kullanmayı birçok bloggerın aksine tercih etmiyorum.
  • Highlighter olarak ise kaş altıma,kırmızı ruj uygulamalarımda dudak kenarlarıma kullandığımda sonuçtan oldukça  memnun kaldım.
  • Bendeki rengi 010 numara IVORY ve fotoğrafta gördüğünüz üzerine sürer sürmez  cilt rengimle bütünleşmede oldukça başarılı.Ürünün yapısı akışkan  değil o nedenle de ürünü dağıtmada hızlı olmalısınız.
 

 
  • Ürünün ucu fırçalı olduğu için  ve ben de sivilce izlerim için kullandığımdan fırça kısmını uygulamada da dağıtmada da hiç kullanmıyorum,zaten kullanılmaz da bence.Çünkü yapısı  cilt için biraz sert kaçıp,iz de bırakabilir.
  • Ürün 7ml olmasına rağmen epey  bereketli çıktı.2 senelik kullanma ömrünün olması açısından güzel;çünkü  ürünü 6 aydan fazla kullanmama rağmen anca yarısını bitirebildim.
  • Bitirdikten sonra tekrardan alırmıyım sorusuna cevabım ise ; indirimde bulursam kesinlikle.
*Ürün tüm Watsons'larda  15-20 TL fiyat aralığında satılmakta.
 
Sağlıkla kalın :)


6 yorum:

  1. benim de merak ettiğim ürünlerden biri bu. bende bourjois healty mix var şuan ama o bitince lipglosların uçları nasıl öyle olan bir kapaıcı denicem henüz markaya karar veremedim ama o uca takmış durumdayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maybellinin affinitone kapatıcısının ucu o tarz güzelim :) ve ben o seriden memnun kalmıştım,çok daha hafif gelmişti bana,Bahsettiğim gibi Rimmel'in bu ürününü ben gözaltımda ağırlık hissi uyandırdığı için o amaçla kullanmıyorum.

      Sil
  2. merhabalar canım nasılsınnn.. uzun zamandır youtube videolarını ve blogunu takip etmekteyim... çok güzel şeyler paylaşıyosun... çok sevdim seni belirteyim bunu öncelikleee... özellikle elifle birlikte çektiğiniz videolara bayılıyorum bidahaki elifle çekeceğin videoda benim için birbirinizi öper misiniz? lutfeeeennn! herşey gönlünce olsun canım benim öpüyorum seni sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım :) bu güzel yorumunla çok mutlu ettin beni :) Ben onu hep öpüyorum zaten :) ismini yazarsan senin için öptüğümü özellikle söylerim tabi,ortak videomuz gelicek bikaç haftaya yine en geç :)

      Sil
  3. bu arada ben ceren adımı yazmayı unutmuşum... muckkk..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren'cim ben de sonraki yorumu geç gördüğüm için gerek kalmadı öyleyse :) Bu Ceren için şeklinde belirticem :) Bir öpücük de benden sana,sevgiler.. :)

      Sil