27 Haziran 2014 Cuma



THE BODY SHOP İLE BLOGGER BULUŞMASI

Merhaba,

geçtiğimiz pazar (22.06.2014) 'Sargita Der Ki' bloğunun sahibi sevgili  İpek'in organize ettiği İzmirli blogger buluşmamızdan bahsedeceğim bu yazımda sizlere :)

Forum Bornova'daki buluşmamızdaki ilk durak; The Body Shop oldu.
Güler yüzlü çalışanların bizleri ağırlamalarından,bizler için yapmış oldukları hazırlıklardan  kendi adıma çok memnum kaldım. :)


İlk olarak The Body Shop'un yeni çıkan serisi 'Vitamin E' üzerine  sohbete başladık.Buğday tohumu yağından elde elde Vitamin E ile oluşturulan bu seride özellikle bir ürün oldukça dikkatimi çekti :'Vitamin E Aqua Boost Sorbet'.Su bazlı,yağ emici ve matlaştırıcı yapısıyla sıcak yaz günlerinde cildimi yağlandırmadan,serinlik hissiyle  nem verme özelliğiyle ve bunlara ek olarak da makyaj bazı olarak da kullanabilirliği ile gönlümü fetheden bu ürünü elimdeki yüz kremim biter bitmez kesinlikle alacağım :)



 Küçücük bir bilgilendirme.Peki neden cildimiz için E vitaminli ürünleri tercih etmeliyiz?

 E vitamini antioksidan etkisiyle , başta güneş olmak üzere  dış etkenler nedeniyle ciltte  meydana gelen hasarları  önleyerek , ciltteki hücrelerin yenilenmesini sağlar. Cildin nem tutma kabiliyetini yükseltip  aynı zamanda  dış etkenlere karşı koruyucu bariyer tabakası oluşturarak cildi  kuvvetlendirir.
 

 

The Body Shop çalışanlarının ve de Starbucks'un bizlere olan ikramlarıyla daha da tatlılaşan ortam  ve muhabbetimiz :) Tip 1 diabetli olduğumu öğrendikten sonra bana özel tuzlu tabağı hazırlayan güleryüzlü  The Body Shop ekibine ayrıca teşekkürler..



Birileri tatlılık mı dedi ? Tanıştırayım : aycelcehayat blogunun sahibi güzel hemşerim:Ayselim ve onun dünya tatlısı kızı :kurabiyem Asyam :)



Ve youtube videolarımda sıklıkla gördüğünüz ,The Body Shop'dan bittikçe aldığım ve bu markayı bana sevdiren ve her zaman favorim olmaya devam edecek tek seri : Shea !
3.shea bodybutterımı yarılamışken ,alsamıydım acaba hazır indirime girmişken bu shea kofresini ? ;)



Bu güzel etkinliğe katılan  hatunların renkli bloglarına da bir bakın derim ;)

Soldan sağa :

Melis in Neverland 
Sargita Der Ki
Aycelce Hayat
Astrea'nın Bakım Atlası
Ve bendeniz :Selbi zamanı




Sevgili İpek bizim için o kadar güzel  süprizler hazırlamış ki,The Body Shop sonrası kızların planına ortak olamayıp erken ayrılmak zorunda kalmam beni oldukça üzse de ,bir sonraki buluşmada bu durumu  telafi edeceğime inanıyorum :)




Ve İpek'in bizler için  hazırlamış olduğu rengarenk hediye paketleri  ve şekerlerimizle son bir poz :)

Hediye paketimin içerisindeki ürünler ve bu buluşma için sponsor firmaların gönderdiği hediyeler için ayrı bir yazı gelicek en kısa zamanda.

Bu güzel gün ve  sımsıcak ortam için her detayı düşünen ve bu detaylarda kendi rengarenk kişiliğini de yansıtan İpek'e çok teşekkürler :)


Sevgiyle kalın..

4 yorum:

  1. oyy kuzucum ne güzel çıkmışız bizz ,maşallah bize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göçmen kızlarına ;en kocamanından bir maşallah Ayselim :)

      Sil
  2. Shea kofresi nin indirim suresi devam ediyormu 69 90 fiyati

    YanıtlaSil