14 Ocak 2014 Salı

LOREAL TRUE MATCH FOUNDATION
 
Herkese merhaba,
bu yazımda sizlerle yine bir ten makyajı ürünü, fondötenlerimden biri olan  ; Loreal True Match 'e dair görüşlerimi paylaşacağım.
 
 

Fotoğrafda da görebileceğiniz gibi kullandığım renk ; IVORY ROSE olmakla birlikte pembe alt tonlu-nötr  sayılabilecek  en açık rengi cildimle renk olarak  bütünleşmeyi başarabilen ender fondötenlerden .Bu serideki renk skalası oldukça geniş ;  sarı alt tonlu,nötr ve pembe alt tonlu olarak herkes kendi cildine uyan rengi kolaylıkla bulabilir .


 
Bir fondöten olarak esas görevi olan kapatıcılığıysa ; tek katla orta kapatıcılıkta sayılmakla birlikte , 2.katta  yüzdeki tüm kusurları başarıyla kapatmasıyla   özellikle özel günlerdeki makyajlarımda ihtiyaç duyduğum kapatıcılığı vermesiyle oldukça başarılı diyebilirim.
 
Ürünün ambalajında ve isminde yazdığı gibi ,ciltle tamamen bütünleşip ve gün içinde hiçbir şekilde oksitlenmeden rengini koruyabilmesi açısından da benden tam not aldı.
 
Bu fondöteni ilk aldığımda aslına bakarsınız pek de sevememiştim.Yüzümdeki  renk problemlerini kapatmada başarıydı ancak o dönemki sivilce problemimden kaynaklı kabuklaşmaya başlayan cildimdeki problemlerin  daha da bir pulpul görünmesine yol açıyordu.Cildime ekstra bir nemlendirici uygulamam yasak olduğu için de bir müddet bu ürünü kullanmayı askıya almıştım.Bu nedenle, ürünü  kullanmadan önce yağlı ciltli bile olsanız  kesinlikle altına günlük nemlendiricinizi uygulamanızı  tavsiye ederim.
 

Su bazlı olan bu ürün ,fotoğraf da görebileceğiniz gibi oldukça  akışkan yapıda ve cilt tarafından hızlı bir şekilde emildiği için uygulama kısmında elinizi çabuk tutmanızı öneriyorum. :)
 
Bourjois Healty Mix fondötenim ile dönüşümlü kullandığım bu fondöteni özellikle yağlıya dönük karma ciltli tüm okuyucularıma öneriyorum.Bana göre Healty mix arasındaki farksa ; True Match size tam kapatıcılıkta bile mat-doğal bir görüntü sağlarken  ,Healty Mix fondöten ise orta kapatılıkla birlikte  cildinize sağlıklı bir parlaklık veriyor.
 
Ürün ;30 ml ve tüm kozmetik mağazalarında indirimsiz 35-45 TL fiyat aralığında satılmakta.
 
Bir sonraki yazıma kadar sağlıkla ve pek tabi ki güzellikle kalın ...:)
 
 

1 yorum:

  1. Selam ! Buradada bennnn ^_^ Beni tanımadayısan ben Hazal yeni kanal açtım eski Kanalımın ismi ise ''Fatma Çakır'' :D Artık bir değişiklik yapıp blog youtube tarzındaki şeyleri bilgisayara taşıdım.Eskiden iPad'de idi.Artık bilgisayarda bu işleri yapıyorum ve daha rahatım ya :D :D Selbiye Ablacım Yeni Videonu Sabırsızlıkla Bekliyorummmm <3 Eğer sıradaki videonun ne olacağını söylersen ayrı bir mutlu olurum.Sevgiler <3

    YanıtlaSil