3 Temmuz 2014 Perşembe




AVENE CLEANACE ANTI-SHINE PURIFYING LOTION / TONİK
 
Merhaba,
bu yazım kullanıp tamamen bitirdiğim ve bu nedenle de objektif yorumlarımla, bahsedilmeye değer bir ürün olarak memnun kaldığım  Avene markasına ait matlaştırıcı tonik üzerine olacak.
 

 

Ürüne dair hiçbir fikrim olmadan sadece Avene markasına ait olduğu için ve bu markayla tanışmak adına  Markozi Box alışverişimde seçtiğim ürünlerden biri olan bu tonik, vaad ettiği gibi matlaştırma olayında benden tam not aldı.
 

Ürünü tamamen bitirdiğim için yapısını gösteremesem de ,diğer toniklerden farklı olarak çift fazlı;alt fazı rakı beyazımsı rengiyle ciltteki fazla yağı absorbe eden küçük pudra taneciklerinden meydana gelmekle birlikte,üst fazı ise Avene markasının diğer ürünlerinde de varolan Termal su ve yağlı ciltler için  birebir olan,fazla sebumu yokeden  Çinko glukonat ve Salisilik asitten oluşmaktadır.
 

 

Açıkçası düzenli tonik kullanımının , ciltteki gözenekleri yok etmede ya da küçültmede  etkili olacağına kendi adıma inanmıyorum.Gözenekli bir cildiniz varsa ,bu gerçeği kabullenip, cildinizdeki gözeneklere yenisinin eklenmemesi  ya da mevcut olanların büyümemesi adına , fazla yağ (sebum) ve kirin önüne geçmek için, düzenli cilt temizliğinin  sadece bir basamağı tonikleme. O nedenle bu ürünün  özellikle T bölgemde bulunan  gözeneklerimi küçültmede bir faydasını görmedim.Ancak akşamları makyajdan arınmış temiz cildime uyguladığımda oluşan ferah his ve sabahları makyaj yapmadan önce gece boyunca terleyip -parlayan cildimdeki yağı yok edip mat görüntüyü sağlayabilmesi açısından beni  fazlasıyla memnun edebildi bahsi geçen toniğimiz.
 
 
Elimdeki tonikler bittikten sonra tekrar bir kampanya ya da indirim görürsem bu ürünü asla kaçırmam.Kendi adıma Avene marksının diğer ürünlerini de denemeye can atıyorum.Ancak bu markanın ürünleri indirimsiz birazcık pahalı.
 
 
200 ml'lik bu ürünü eczanelerden ya da netten 35-45 Tl aralığındaki farklı kampanya ya da indirimlere göre değişen fiyatıyla bulabilirsiniz.
 
 
 
 

3 yorum:

  1. Bende bu toniği almak istiyordum. Sende beğendiysen bu toniğe bir şans verilmeli :) bu arada turuncukasa.com da avene ürünleri baya uygun fiyata satılıyor istersen bir bak güzellik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece'cim saol hemen bakıyorum :) sevgiler..

      Sil
  2. Ben de bu toniği kullandım geçen kış. Matlaştırması gerçekten güzel, alkol içerse de çok nazik ama uygulamadan hemen sonra yapışkan bir his bıraktı bende. Şimdi başka tonikler deniyorum.

    YanıtlaSil